Roze tulpjes (0 tot 2 jaar)

De roze tulpjes is een groep voor kinderen van 0 tot 2jaar.

Als de kinderen binnen komen kunnen ze lekker gaan spelen in de groep, totdat alle kinderen binnen zijn. Als alle kinderen er zijn gaan we met ons allen aan  tafel om lekker wat fruit te eten en wat te drinken.

Na het fruit eten gaan de allerkleinsten naar bed. De andere kinderen zijn vrij in wat ze willen gaan doen. Ze kunnen gaan spelen in een van onze hoeken, zo hebben we een huishoek, een autohoek en een leeshoek. Voor de allerkleinsten hebben we een grondbox hier kunnen ze ongestoord rustig kruipen en ontdekken.

Ook werken we met verschillende thema's en bieden we aansluitend hierop verschillende activiteiten aan. bv een kookactiviteit, knutselen of een activiteit op het plein of bij slecht weer in het speellokaal.

Om 11.30 gaan we met de hele groep aan tafel om een boterham te eten en ook mogen ze een lekkere cracker of beschuit

Na het eten gaan sommige kinderen slapen de andere kinderen spelen dan rustig in de groep. Als de kinderen die geslapen hebben wakker zijn gaan de kleine kinderen na wat drinken en een liga of soepstengel weer lekker slapen. De andere kinderen gaan dan aan tafel om yoghurtdrank  te drinken met een koekje er bij.

Ook in de middag zijn de kinderen weer vrij in wat ze willen gaan doen.

Met mooi weer gaan we veel naar buiten de kinderen kunnen hier spelen in de zandbak op het podium, spelen in het doolhof of rond fietsen. Voor de allerkleinsten hebben we een leuke baby tuin hier kunnen ze lekker spelen en ontdekken zonder gestoord te worden door de grotere kinderen.

In deze groep besteden we ook veel tijd aan zelfredzaamheid zo mogen de kinderen zelf hun boterham smeren en kleden ze zich zelf aan en uit zoveel als ze kunnen.

Het is een leuke groep met veel variatie.

telefoonnummer

u kunt de roze tulpjes bereiken op 053-2005092