Adres:
Tulpstraat 63
7514 ZJ Enschede

Telefoon:
053-2005101

Mail: pov@humankind.nl

locatie Manager Yvonne Kroese

mail: albertlevers@humankind.nl

 

 

Peuteropvang De Laares

In het kort

Peuteropvang / Peuterspeelzaal De Laares is gevestigd in het “badhuis” tussen kinderdagverblijf Robbedoes en basisschool La Res.

Wij zijn onderdeel van het Integraal Kind Centrum La Res (La Res 52-wekenschool). Wij hebben een mooie, ruime, lichte zaal, waar peuters na hartenlust kunnen leren spelen en daarbij de mogelijkheden van allerlei spel en materiaal kunnen ontdekken.

We vinden structuur héél belangrijk zodat er rust en regelmaat ontstaat, waardoor kinderen zich veilig voelen. Ook hebben wij de beschikking over een ruime buitenspeelplaats waar ze heerlijk kunnen rennen en fietsen, met een echte peutertuin waarin we regelmatig samen met peuters, die het leuk vinden, de seizoenen ervaren. Deze buitenspeelplaats wordt gedeeld met kinderen van het kinderdagverblijf en kinderen van groepen 1-2 van de OBS LaRes, hierdoor ontmoeten de kinderen van de PSZ de kinderen en juffen van groepen 1-2 van de school al in een vrije omgeving. 

Tijdens alle activiteiten in de peuterspeelzaal staat de taalontwikkeling centraal. De activiteiten worden op niveau aangepast.

Ook muziek en zang wordt hierbij gebruikt, waardoor we de mogelijkheid scheppen om voor ieder kind de woordenschat te verbreden.

Als het nodig blijkt kunnen we, indien er plaats is, extra dagdelen aanbieden. Ouders worden zoveel mogelijk betrokken bij allerlei activiteiten.

Meer weten?

Albert Ijland en Lisette Scholten staan voor al uw vragen klaar. 

albert Ijland, locatiemanager De Robbedoes, tel tel 06-86869246

Lisette Scholten, directeur onderwijs OBS La Res, tel 053-4358052

 

Kom gerust eens kijken!

Wilt u deze locatie bekijken, maakt u dan een afspraak met het locatiemanager Albert Ijland. 
Hij is telefonisch bereikbaar via tel 06-86869246

Openingstijden:

vanaf 1 januari 2020

maandag t/m vrijdag van 8.30-13.30

en op woensdag van 13.30-117.30

Mederwerkers PSZ

Chantal ter Riet, Evelyn lutje Berenbroek, Britt Wieters.