BSO De Robbe (6 tot 12 jaar)

BSO de Robbe is de groep waar de oudste kinderen van de bso (6-12 jaar) een heerlijke plek hebben om na schooltijd naar toe te gaan. Bij binnenkomst kunnen ze hun verhaal kwijt over wat ze op school allemaal gedaan en beleeft hebben. Gezellig aan tafel waar we fruit en drinken voor ze klaar hebben staan.

Daarna zijn ze vrij in de keus wat ze willen gaan doen.bv knutselen,een spelletje spelen,bouwen met blokken,in de huishoek of natuurlijk ook lekker naar buiten op onze mooie en ruime speelplein.

Ook werken we met verschillende thema's en bieden we aansluitend hierop verschillende activiteiten aan. bv een kookactiviteit,knutselen of een activiteit op het plein of bij slecht weer in de gymzaal.

Wij maken ook gebruik van de workshops die Humankind ons aanbiedt, op aanvraag komt er iemand om een workshop te geven. bv fotograferen of streetdance.

Tussen al het gezellige spelen door is er natuurlijk ook nog even tijd voor iets lekkers en wat drinken, dit zijn meestal verschillende crackers met smeerkaas of worst of een koekje of iets lekkers wat we zelf met de kinderen hebben gemaakt.