U kunt uw kind via deze site inschrijven.

Inspectierapport

In de zienswijze brief van SKE 
leest u de reactie op het
inspectierapport van de GGD
over deze locatie. 

BSO Robbedoes

BSO Robbedoes ,deze locatie is onderdeel van KC Robbedoes. 

Basisschool La Res en Kindercentrum De Robbedoes vormen samen een Integraal Kindcentrum. Door deze samenwerking ontstaat er een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-14 jaar en wordt de leeropbrengst vergroot. Ouders ondervinden gemak van het IKC doordat de samenwerkende partners activiteiten en praktische zaken op elkaar af kunnen stemmen. Daarnaast biedt het IKC multifunctionele ruimten aan voor bijvoorbeeld de wijkraad en een gymzaal.   

IKC LaRes/Robbedoes is een voorloper in het vormgeven van de doorgaande lijn van 0-14 jaar, mede door de deelname aan de pilot van 'flexibele onderwijstijden' van het ministerie OCW. Ouders kunnen ervoor kiezen om hun kinderen in de zomer langer naar school te laten gaan en deze dagen op een later moment als vakantie weer op te nemen. 

Locatie

De BSO heeft twee lokalen. Op de locatie worden verschillende activiteiten aangeboden die passen bij het ontwikkelingsniveau en de interesse van het kind.

Groepsindeling
Op deze locatie kunnen 40 kinderen opgevangen worden. Net zoals op de andere locaties is het tijdens schoolvakanties en op vrije schooldagen mogelijk om kinderen de hele dag op te vangen.

 

Meer weten?

Albert Ijland en Lisette Scholten staan voor al uw vragen klaar. 

Albert Ijland, locatiemanager De Robbedoes, tel 06-86869246

Lisette Scholten, directeur onderwijs OBS La Res, tel 053-4358052

Kom gerust eens kijken!

Wilt u deze locatie bekijken, maakt u dan een afspraak met het locatiemanager Albert Ijland.

Hij is telefonisch bereikbaar via

tel 06-86869246.

telefoonnummer

BSO Robbedoes: 06-22911983

BSO de Robbe: 053-2005581