Witte tulpjes (0 tot 2 jaar)

De Witte tulpjes is een groep van 0 tot 2 jaar

Als de kinderen binnen komen kunnen ze lekker gaan spelen in de groep, totdat alle kinderen binnen zijn. Als alle kinderen er zijn gaan we met de kinderen die al wat mogen eten aan tafel voor een lekker fruithapje.

Na het fruit eten gaan de allerkleinsten naar bed. De andere kinderen zijn vrij in wat ze willen gaan doen. Ze kunnen gaan spelen in een van onze hoeken, zo hebben we een huishoek, een autohoek en een grondbox hier kunnen de allerkleinsten ongestoord rustig kruipen en ontdekken.

Ook werken we met verschillende thema's en bieden we aansluitend hierop verschillende activiteiten aan. bv knutselen liedjes zingen of verhaaltjes vertellen. Maar er word ook veel geknuffeld

Om 11.30 gaan we met de grootste kinderen aan tafel om een boterham te eten en misschien wel een crecker er bij

Na het eten gaan sommige kinderen slapen de andere kinderen spelen dan rustig in de groep. Als de kinderen die geslapen hebben wakker zijn gaan de kleine kinderen na wat drinken en een liga of soepstengel weer lekker slapen. De andere kinderen gaan dan aan tafel om yoghurtdrank  te drinken met een koekje er bij.

Ook in de middag zijn de kinderen weer vrij in wat ze willen gaan doen.

Met mooi weer gaan we veel naar buiten de kinderen kunnen hier spelen in de zandbak op het plein.Voor de allerkleinsten hebben we een leuke baby tuin hier kunnen ze lekker spelen en ontdekken zonder gestoord te worden door de grotere kinderen.

telefoonnummer

u kunt de witte tulpjes bereiken op 053-2005091