Peuteropvang De Laares

In het kort

Peuteropvang / Peuterspeelzaal De Laares is gevestigd in het “badhuis” tussen kinderdagverblijf Robbedoes en basisschool La Res.

Wij zijn onderdeel van het Integraal Kind Centrum La Res (La Res 52-wekenschool). Wij hebben een mooie, ruime, lichte zaal, waar peuters na hartenlust kunnen leren spelen en daarbij de mogelijkheden van allerlei spel en materiaal kunnen ontdekken.

We vinden structuur héél belangrijk zodat er rust en regelmaat ontstaat, waardoor kinderen zich veilig voelen. Ook hebben wij de beschikking over een ruime buitenspeelplaats waar ze heerlijk kunnen rennen en fietsen, met een echte peutertuin waarin we regelmatig samen met peuters, die het leuk vinden, de seizoenen ervaren. Deze buitenspeelplaats wordt gedeeld met kinderen van het kinderdagverblijf en kinderen van groepen 1-2 van de OBS LaRes, hierdoor ontmoeten de kinderen van de PSZ de kinderen en juffen van groepen 1-2 van de school al in een vrije omgeving. 

Tijdens alle activiteiten in de peuterspeelzaal staat de taalontwikkeling centraal. De activiteiten worden op niveau aangepast.

Ook muziek en zang wordt hierbij gebruikt, waardoor we de mogelijkheid scheppen om voor ieder kind de woordenschat te verbreden.

Als het nodig blijkt kunnen we, indien er plaats is, extra dagdelen aanbieden. Ouders worden zoveel mogelijk betrokken bij allerlei activiteiten.

Meer weten?

Yvonne Kroezeen Renate Klokman staan voor al uw vragen klaar. 

Yvonne Kroeze, locatiemanager De Robbedoes, tel 06-18456219

Renate Klokman, directeur onderwijs OBS La Res, tel 053-4358052

 

Kom gerust eens kijken!

Wilt u deze locatie bekijken, maakt u dan een afspraak met het locatiemanager Yvonne Kroeze. 
Zij is telefonisch bereikbaar via 06-18456219

Openingstijden:

vanaf 1 januari 2020

maandag t/m vrijdag van 8.30-13.30

en op woensdag van 13.30-117.30

Mederwerkers PSZ

Chantal ter Riet, Annet Hopers.